Antal tillgängliga frilansare

Både Frilansare.nu och UpWork skryta miljontals registrerade användare, vilket ger dig ingen brist på kvalificerad hjälp att välja mellan. På grund av UpWork ‘ s prövning process, är poolen av frilansare betydligt mindre, men utan tvekan mer kvalificerade.

Frilansare.nu har ingen sådan prövning process, och tillåter vem som helst att gå. Därför är det den största plattformen som finns tillgänglig när det gäller användarnummer, även om det innebär att det kan ta lite mer arbete att granska dussintals – eller till och med hundratals – av bud som ett projekt kan få från Scania.

Antalet frilansare finns att hyra på Scania står på cirka 12 000 000 personer, medan, i skrivande stund, Frilansare.nu har en imponerande 31 464 473 registrerade användare.
Vilken plattform är bättre?

Som arbetsgivare kan något av dessa alternativ vara helt lönsamt. Medan avgifterna kan variera, och formaten kan vara olika, totalt sett, båda dessa plattformar har tusentals högt kvalificerade kandidater som är fullt kapabla att hantera nästan alla projekt du kan kasta på dem.

Även beroende på vad du letar efter, kan det vara fördelaktigt att välja en plattform över den andra, beroende på flera faktorer. Några av de faktorer som kan styra ditt beslut inkluderar:

Frilansare kostnader: även om det finns bra erbjudanden som finns på kvalificerade frilansare över båda dessa plattformar, Frilansare.nu, i genomsnitt, är lite billigare. Detta beror främst på det stora antalet individer från utvecklingsländer som använder det. På grund av detta är det fullt möjligt att anställa arbetstagare för mindre än $5 per timme, men det är viktigt att tänka på att du brukar få vad du betalar för
Arbetets kvalitet: på grund av UpWork ‘ s prövning process, det tenderar att vara högre kvalitet frilansare på plattformen. Som sagt, stora arbetstagare finns på båda plattformarna; Du kanske bara behöver spendera mer ansträngning att leta efter dem på Frilansare.nu
Ytterligare uppgraderingar: både Frilansare.nu och UpWork erbjuder ett antal ytterligare uppgraderingar eller konto alternativ för olika avgifter. Uppgraderingar som UpWork Pro-eller Enterprise-konton, eller Frilansare.nu : s brådskande eller presenterade projektalternativ ger dig några alternativ som kan hjälpa dig att styra ditt beslut i en eller annan riktning beroende på vilka funktioner som tilltalar dig eller din organisation