Hur använder man handbojor på en sexdocka?

Jag köpte mig en sexdocka för ca 1 år sedan, och har börjat fundera på att ha lite roliga sexlekar med den nu. En utav de sexlekarna jag har tänkt att ha med min docka är att binda fast dockan i sängen, eller snarare sagt att sätta fast henne i sängen med hjälp av handbojor.

Men det jag inte är riktigt säker på är om skinnet på min sexdocka verkligen håller för eventuella skav som kan komma av handklovar, jag har tänkt att sätta fast dockan både i armar och ben med hjälp av handbojorna.

Sexdockor gjorda av TPE håller bättre

Jag var inne och läste lite på en hemsida om sexdockor dom jag köpte min docka ifrån, där går de igenom i en artikel om hur sexdockor av TPE material håller bättre.

Det var just en anledning till att jag köpte en real doll eftersom att de är gjorda i sådant material. Hade jag köpt den mycket enklare varianten av sexdockor som är uppblåsbara, så hade den nog bara gått sönder.

Jag vill ändå kunna ta i lite när jag har sexlekar med sexdockan, och då behlver man kvalité som du enbart fi ner på real dolls, love dolls och sexdockor gjorda i någon form av silikon. Allt annat är också inte i närheten så välgjort i detaljerna på dockan.

Vad kostar ett par handbojor som passa min docka?

Vad priset är på handbojor till din sexdocka beror helt och hållet på kvalitén på handbojorna, är det gjord i plast kan du köpa dem billigt.

Ska det däremot vara handklovar i metall så kommer det kosta mycket mer, och vill du ha ett par med fungerande lås på dem så blir det ännu dyrare.

Man får alltid med några nycklar till sina handbojor så man inte riskerar att låsa fast sig.

Får man frihetsberöva en sexdocka?

Det är helt okej att frihetsberöva en sexdocka eftersom att en sexdocka inte ännu anses vara en riktig människa, oavsett hur lik den än är oss.

I normala fall behöver du vara polis eller väktare med utbildning för att få frihetsberöva någon med handbojor, men det behövs alltså inget sådant för dig som bara vill låsa fast din sex doll.

Vart köper man bra handbojor billigt?

Bästa sättet att hitta bra handbojor billigt är på internet, i en butik som har sexlekar.

Det finns gott om butiker som säljer sexleksaker på nätet i Sverige, och det finns också några butiker online som är så kallade outlet butiker. I dessa butiker kan du köpa handbojor och andra sexleksaker ganska billigt.

Har du tur så kan du också hitta en och annan sex docka på dem, även om det oftast inte håller någon högre kvalité på dessa butiker.