Vad du behöver göra din egen e-vätska

Basvätska – eller med andra ord, vegetabiliskt glycerin och propylenglykol: de två viktigaste ingredienserna i e-juice. Din basvätska, som i slutändan är osmaksatt noll NIC e-juice, kan komma redan färdigblandad i ett förhållande som 50/50 eller 70/30, men vi skulle råda köpa en liter av VG och 500 ml PG att ha flexibilitet över det slutliga förhållandet mellan din juice.

Vattenlösliga smak koncentrat-dessa avgör vad din saft i slutändan kommer att smaka. Det finns tusentals enskilda koncentrat att välja mellan, som kan kombineras för att göra otaliga unika recept. Du kan också köpa en-skott, där flera smaker är färdigblandade. Dessa är idealiska för nybörjare, och några stora juice-beslutsfattare redan säljer sina egna serier som en-shot koncentrat.

Nikotin är helt frivilligt. Nikotin styrkan du väljer att köpa beror på din föredragna nikotinhalt. En 100 mL flaska 36 eller 48 mg/mL nikotin bör räcka för nybörjare. Nikotin är oftast upphängd i en PG-lösning, men du kommer att kunna hitta den i olika nyckeltal om du shoppa runt. Var mycket försiktig när du hanterar och fel nikotin. Dess effektivitet som ett gift tenderar att vara överskattat men spilla stora spill av hög hållfasthet kan vara problematiskt. Vänligen förvara din nikotin ur barnens räckhåll.
https://vape.se